Znam da je bila teška i gusta utakmica. To nas čeka i sada. Možda smo se veselili što smo dobili Japan, ali možda bismo se lakše nadigravali sa Španjolskom. Ovako ćemo se boriti. ' Dotakao se i Japana u kontekstu skromnosti i poštenja: 'To je važna stvar. Japan je, uz kvalitetu, baš time zaslužio proći grupnu fazu. Nisu bahati u najavama, izbornik uz crtu mirno prati utakmice. To je priča slična našoj. Protiv Belgije su prije četiri godine ispali samo zato što se nisu htjeli zavući u svojih 16 metara, već su napadali kod 2:0.
Hrvatska - Sportski TV prijenosi Uživo | Rukomet
Ženski SP rukomet, Hrvatska - Japan 26-28 - Net.hr
Dobra stvar za japanskog izbornika jest to da poznaje europski nogomet. Japan će biti dostojan suparnik Hrvatskoj. Nisam iznenađen time da je Japan u osmini finala. Nisam iznenađen, Japan je to zaslužio, bili su već nekoliko puta u osmini finala. Prošli put ste izgubili od Belgije, a trebali ste pobijediti. Vaša kvaliteta i vaš uspjeh me ne iznenađuju.
Sve što ću trebati koristit ću za pripremu utakmice s Japanom. ' Kratko je izbornik Dalić komentirao fotografiju Joška Gvardiola u zagrljaju majke Sanje. Emocije su bile na vrhuncu: 'Vidio sam fotografiju Joška i mame, bilo mi je toplo oko srca. Taj njegov odlazak mami je slika hrvatske reprezentacije, ponosan sam na to, čestitam njegovoj mami što je odgojila takvog momka. Evo, sad sam se naježio. Ona je slika fotka dana, mjeseca, godine.
Uz Njemačku i Francusku smo jedini s medaljama u posljednjih 20-ak godina. Mala smo država, moramo zbog toga biti sretni i ponosni. Nije to moj uspjeh, ali godi i veseli, to je uspjeh svih nas. Nadam se da to nije kraj i da će Hrvatska raditi bolje i veće stvari. Znate, postali smo ekipa koja zaslužuje poštovanje o kojem govorim, a ne to da kao viceprvak svijeta igramo u 13 sati. Zaslužili smo to rezultatima. Kako god da ovo završi, to je činjenica', kazao je Dalić. SP Katar: HRVATSKA - BELGIJA Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT Jeste li odredili sljedeći cilj na SP-u? 'Apetiti nam nisu porasli. Moramo biti smireni i skromni te tražiti ono što je najvažnije za nas.
' Nekoliko riječi kazao je i o Japanu: 'Ako netko završi prvi u grupi ispred Španjolske i Njemačke, onda je on dobar i kvalitetan. Japan je pokazao da ne odustaje, vraćao se nakon što je gubio i to je njegova velika kvaliteta. Moramo biti disciplinirani i strpljivi i ne smijemo raditi greške na početku utakmice. Japan to kažnjava kontranapadima. Moramo imati dobru povratnu trku. ' Statistički ste jedan od najboljih izbornika na svjetskim prvenstvima. Kako to komentirate? 'To ću pogledati s aspekta hrvatskog nogometa i reprezentacije. Imamo kontinuitet, stalno smo u vrhu.
u Francuskoj: 'Bio sam 1998. protiv Japana na utakmici kao navijač. Teška utakmica, sjećam se, ostao sam na tribinama oduševljen japanskim navijačima, kako su sve ostavili čisto poslije utakmice i znam da je Hrvatska uvijek teško igrala s njima, bilo je gusto, napeto, to nas čeka i sada. Možda smo se jučer veselili kad smo izvukli Japan, ali nismo se predugo veselili. ' Na SP-u u Rusiji, točnije u Sočiju, dopustili ste obiteljima igrača da dođu u hotel i da provedu vrijeme zajedno. Hoćete li to dopustiti i ove godine? 'Da, to je bio četvrtfinale i tad su došle obitelji.
Imati takvog sina, takvog igrača, skromnoga, a igra na takvom nivou, to je velika stvar. Nama je moto obitelj, zato i jesmo tu gdje jesmo. ' Želio je demantirati činjenicu da se rasplakao u jednom trenutku: 'Nisam plakao ni sad ni jučer, to je slika kad smo promašili šansu. Plakao sam poslije Rusije, više neću. Jučer nisam plakao. Nemam razloga, mogu se samo veseliti i biti ponosan. ' Prisjetio se i pobjede Hrvatske nad Japanom 1998.
To je prva sljedeća utakmica. Ne smijemo misliti da smo učinili velike stvari. Napravili smo ono za što smo se spremali i idemo dalje. Kad smo 2018. u Rusiji bili prvi u grupi s devet bodova, išli smo na Dansku. Rekao sam tada da bismo bili gubitnici da smo izgubili tu utakmicu. Nitko se ne bi sjećao grupe. Tako je i sada. Nećemo ići s velikim najavama. Pokušat ćemo pobijediti u sljedećoj utakmici i napraviti sljedeći korak. Važno je da smo čvrsto na zemlji. ' Bilo je jako puno japanskih novinara na konferenciji pa je još malo govorio o toj reprezentaciji: 'Znamo da Japan ima puno igrača u Europi, mislim njih osmoricu u Bundesligi, imaju igrača i u Celticu, dobre igrače iz prvenstva...
HRSPORT - pratimo hrvatski sport i hrvatske sportaše u svijetu! Esport Ako ste ljubitelji sporta, lako je moguće da uživate i igrajući sportske igre na računalu, konzoli ili mobitelu. One danas dolaze u raznim oblicima,... Nogomet Nogometaši Argentine teškom mukom izborili su četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru pobjedom protiv Australije s 2:1. Tako su Messi i društvo u njegovoj 1000.... Košarka Mora se priznati da "Vukovi" nemaju nimalo lagan raspored te uz prisutne ozljede, treneru Josipu Sesaru teško je "zakrpati" ekipu do kraja "Vatreni" su stali uz bok Engleskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu i Švicarskoj Po prvi put u povijesti, svaki kontinent ima po barem jednog predstavnika u nokaut fazi svjetskog prvenstva.
No još je rano za to jer imamo još posla, ali nikome nije zabranjeno doći u hotel i popiti kavu. Idem na povjerenje, nikome ništa ne branim. ' Komentirao je i tzv. cirkus s VAR-om. Jučer je svašta rekao o tome: 'Inače ne komentiram suđenje, ali bio sam ljutit. To je centimetar, oduzima emociju. Hrvatska je zbog toga izgubila titulu svjetskog prvaka. To boli. Da je ovo tumačenje, ona ruka u Rusiji ne bi bila penal. ' Za kraj još malo o nekim prošlim utakmicama protiv Japana: 'Bio sam na utakmici protiv Japana u Bordeauxu. Čudio sam se kako su očistili tribine.
Možda bismo ranije izabrali Japan kao najbolju opciju, no dobili su Njemačku i Španjolsku i Japan je sve samo ne lagan protivnik', kazao je Zlatko Dalić. Na pitanje kako stojimo na fizičkom planu kazao je: 'Radimo cijelo vrijeme jako dobro, treninzi su na visokoj razini. Nismo pali u dijelu fizičke spreme i ne bojim se toga. Moramo se odmoriti dva dana, napraviti pripremu za Japan, ali puni smo energije i motiva. Samo želimo izbjeći ozljede. Nemamo mogućnost da odmorimo cijelu ekipu, ali to nije ni potrebno.
Dojam nakon snimke je bolji nego nakon utakmice', dodao je Dalić. Nekoliko riječi hrvatski izbornik je rekao i o utakmici između Španjolske i Japana. 'Teška utakmica za obje momčadi. Španjolska je povela i mislila je da je gotovo, ali Japan ne posustaje i ne odustaje. Japan je zaslužio pobjedu jer je bio kompaktan i brz. Njemačka je ispala, Belgija i Danska isto, to govori o kvaliteti drugih reprezentacija.
Dan nakon prolaska u osminu finala Svjetskog prvenstva obratio se medijima: 'Gledao sam utakmicu sinoć u miru, dobio statistiku i moj dojam je puno bolji nego je bio jučer. Sjajna utakmica, sjajnih 98 minuta, kontrola igre, dobar napad i dobra faza presinga. Sve na vrhunskom nivou i, kad se slegne adrenalin, mislim da je to bilo izvrsno. Potpuna kontrola', kazao je Dalić. 'Imali smo dvije, tri situacije koje su za nas mogle biti pogubne, a to je bilo zbog nekih naših grešaka i postavljanja, ali ne možeš očekivati da Belgija neće stvoriti koju šansu. Toliko dobrih stvari je bilo, pretrčali smo 122 kilometra, dakle nismo pali nakon Kanade i sve što smo napravili bilo je dobro.
[! *Prijenos uživo! *] hrvatska - japan live stream 05/12/2022hrvatska - japan live 📺📱👉 🔴▶️🔴 https://tv24stream. com/hrvatska-japan/ hrvatska - japan live Španjolska – Japan Prijenos uživo 01122022 Belgija za Hrvatsku može biti kao Argentina u Rusiji Katapult koji će Vatrene baciti do Japan gledati prijenos 01 prosinac 2022 - Xiaomi Community Španjolska – Japan rezultati uživo i video prijenos live stream STREAMING Španjolska Japan uživo 23 studenog 2022 Hrvatska je bez Hrvatska - Japan Prijenos uživo - Kvote kladionica - JohnnyBet Uz naše savjete iz članka Hrvatska - Japan Prijenos uživo - Kvote kladionica klađenje na ovu utakmicu Hrvatska - Japan Live stream; Hrvatska nakon nevjerojatnog raspleta saznala protivnika u osmini finala izbjegli smo Španjolsku! Povijest se ponavlja za Hrvatsku? Evo kako bi nam mogao izgledati put do novog finala Pogodi točan rezultat Hrvatska - Japan i osvoji poklon našeg popularnog Croatia - Japan rezultati & raspored | Sofascore 📺📱👉 🔴▶️🔴 https://tv24stream.
' Kao što je poznato, Dalić je dio svoje karijere proveo u azijskom nogometu. Na pitanje hoće li mu to koristiti u utakmici protiv Japana rekao je: 'To je bio klupski nogomet, a to je nešto drugo. Nije mi to bilo sjajno iskustvo, izgubio sam finale Lige prvaka od kluba iz Južne Koreje i znam o kakvom borbenom duhu pričamo. Ipak, ovo je reprezentacija, viši nivo.
Dalić rekao istinu o igri protiv Belgije. Dotakao se i Japana te
[SPORT@@] Japan Španjolska uživo gledati 1 prosinca 2022
Evo gdje možete pratiti utakmicu Hrvatska - Japan! - HRT
Katar 2022: Hrvatska i Japan igraju u osmini finala Svjetskog
HRSPORT - pratimo hrvatski sport i hrvatske sportaše u svijetu!
SP 2022: Japan – Španija 2:1 - Al Jazeera Balkans
Gdje gledati Hrvatska - Japan - 24sata
Dalić rekao istinu o igri protiv Belgije. Dotakao se i Japana te ga nahvalio, a rekao je i što ga ljuti: Ekipa smo koja zaslužuje poštovanje, a ne da... Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX Hrvatski izbornik Zlatko Dalić obratio se medijima u Dohi dan nakon plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva u kojem će Hrvatska igrati protiv Japana Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva i u ponedjeljak će Vatreni od 16 sati igrati protiv Japana. No izbornik Zlatko Dalić se nakon remija 0:0 s Belgijom teško mirio s jednom činjenicom pa je javno rekao da nije zadovoljan suđenjem.
[[UŽIVO-STREAM]] Hrvatska - Japan Gledati Prijenos | Zenodo